HTML naar WordPress

Wil je graag jouw bestaande HTML/CSS omzetten naar een WordPress thema? Dat kan! Wij controleren de huidige HTML en bekijken of deze al WordPress-ready is. Is de website nog niet responsive opgezet, dan verzorgen wij dit eerst even.

Ook bouwen wij bestaande HTML sites of Joomla website om naar nieuwe WordPress thema’s. Ben je klaar met het beheren in HTML en code, gebruik dan voortaan WordPress WYSIWYG editor. Stuur ons de URL toe van de website en wij berekenen direct een vrijblijvende prijs. Je hoeft ons enkel de FTP toe te sturen en een lege database.

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

Wat is Slicing naar HTML/CSS

Het “slicen/basen” is het bruikbaar maken van een lay-out in PSD formaat naar HTML en CSS files. Het slicen gebeurd door middel van het knippen van een lay-out naar kleine plaatjes zodat deze gebruikt kunnen worden op een HTML webpagina door middel van CSS in elkaar te zetten. Als jouw lay-out niet correct wordt gesliced en niet goed wordt gebased, dan zult u daar altijd problemen van ondervinden. Jouw website wordt langzaam, niet gebruiksvriendelijk en het wordt zelfs moeilijker voor zoekmachines om jouw site te vinden. Het is daarom van belang direct een goede basis te hebben waarop verder gebouwd kan worden.