Jij het ontwerp
wij het WordPress thema

Je kunt direct jouw ontwerp uploaden en achterover leunen. Daarna gaan wij aan de slag met het bouwen van een WordPress thema. Hierbij kan je alle eisen en de gewenste extra wensen en widgets aangeven. Ook kan je ervoor kiezen om door ons direct de installatie op jouw server van WordPress te verzorgen, zo ben je verzekerd van een solide en veilige basis. We zetten natuurlijk gelijk een andere database prefix op en configureren de Salt waarden.

Alleen PSD naar WordPress?

Vroeger werdt het webdesign vak vaak enkel in Photoshop uitgevoerd. Tegenwoordig zijn er veel meer tools beschikbaar voor designers. Ja! Wij slicen ook vanaf InDesign, Illustrator of Sketch files. Een goede basis van de code is belangrijk en wij houden niet alleen rekening met jouw wensen, maar denken verder. Wij schatten in als jij meer tekst of meer afbeeldingen plaatst dan zoals in het ontwerp. Wij rekenen al direct op jouw onvoorspelbaarheid tijdens het invullen van de content, zodat de layout niet direct breekt.

WordPress en SEO

Wij volgen de laatste W3C webstandaarden om jouw site optimaal voor het web te maken, laadsnelheid te verminderen en gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Wij kijken elke maand kritisch naar de juiste SEO-instellingen en plugins, zodat jouw site weer klaar is voor de toekomst. Wij leveren ook elke website op met de beste SEO, Speed (cache) en Security plugins.

Uniek maatwerk

Wij beginnen zonder basis thema, elk project is uniek. Bij het bouwen van jouw thema kijken we goed naar de layout en bekijken we elke elementen in de thema opties horen en welke pagina specifiek zijn. Elke zin en elk woord zal beheerbaar worden opgezet. En uiteraard wordt alles direct responsive opgezet met een mooie Google PageSpeed score.

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem