Van PSD naar
WordPress thema

Werk jij nog dagelijks met Photoshop als design tool? Wij ontvangen dagelijks vele design bestanden, met in de meerderheid nog steeds PSD’s. Tegenwoordig zien we ook veel Illustrator en Sketch┬ábestanden verschijnen. Vroeger heette ons bedrijf Slicing PSD WordPress en lag de focus echt op het omzetten van enkel PSD’s.

Nu zijn wij opgeschaald en kunnen elk soort design bestand omzetten. We beginnen eerst met de responsive HTML en gaan daarna aan de slag met een maatwerk WordPress thema. Upload jouw PSD, hierbij kan je alle eisen en de gewenste extra wensen en widgets aangeven. Daarna is het eventjes wachten op onze prijsopgave. We kunnen de WordPress installatie direct op jouw server uitvoeren of de thema bestanden aanleveren. Zo ben je verzekerd van een solide en veilige basis.

Alleen PSD naar WordPress?

Tegenwoordig zijn er veel meer tools beschikbaar voor designers. Ja! Wij slicen ook vanaf InDesign, Illustrator of Sketch files. Een goede basis van de code is belangrijk en wij houden niet alleen rekening met jouw wensen, maar denken verder. Wij schatten in als jij meer tekst of meer afbeeldingen plaatst dan zoals in het ontwerp. Wij rekenen al direct op jouw onvoorspelbaarheid tijdens het invullen van de content, zodat de layout niet direct breekt.

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem