Sketch naar WordPress

Ben jij een Sketch ontwerper? Wat een prachtige tool is dat, heb je de koppeling met InVision ook al gebruikt? Zoals je weet genereert Sketch zelf al enkele stukken HTML/CSS code, maar dit is nog lang niet responsive of cross-browser compatibel. Het fijne van Sketch is dat alles kan worden opgezet met SVG’s/Vectors.

Stuur jouw Sketch artboard naar ons toe als Sketch file met assets, een PDF of de InVision link en wij kunnen vrijblijvend een prijsopgave maken voor de omzetting naar WordPress.

Sketch naar responsive HTML

We beginnen door eerste alle Sketch elementen om te zetten naar HTML. Wij verzorgen direct de responsive opzet van tablet en mobiel, zonder aanlevering van mobiele ontwerpen. Na akkoord gaan wij deze HTML omzetten naar een maatwerk WordPress thema. Zonder gebruik van een basis thema, maken wij een uniek eigen thema voor jouw website. Van Sketch naar WordPress kan vaak al binnen enkele werkdagen. Stuur nu jouw Sketch ontwerp toe, dan kunnen wij direct vrijblijvend een prijsopgave en tijdlijn geven.

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

Wat is Sketch?

Ben jij een web-, interface- of ux-designer? Want waar Adobe met Illustrator en Photoshop eens de enige tool was voor webdesign, is er nu Sketch! Sketch is een krachtige vector based design app met een prachtige interface, fijn in zijn eenvoud. Voor ons is het een tool die het midden houdt tussen Illustrator, Fireworks en Photoshop. Maar Sketch ook echt een goede tool voor Visual Design en het ontwerpen van wireframes en websites. Wel voor Apple-only gebruikers, maar wel door Nederlandse ontwikkelaars gebouwd!