Voor alle overige WordPress vragen

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Dat is heel erg afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en elementen van de pagina. We moeten natuurlijk eerst nog de stap naar responsive HTML verwerken en daarna nog het thema bouwen. Als we jouw ontwerp hebben bekeken, kunnen we direct zeggen wat de projectduur zal zijn. Gemiddeld leveren we 1 tot 5 template thema's tussen de 3 en 5 werkdagen.

Wat kost WP Theming?

Ook hiervoor geld dat de onderdelen in het ontwerp de tijdsduur bepalen. Aan de hand van de functionaliteiten in het design bekijken wij wat er maatwerk is of met een standaard plugin af kan.

Met welke extensies kan er worden gesliced?

Dat kan met Photoshop, Illustrator, InDesign en Sketch extensies, maar soms ook met normale platte afbeeldingen zoals .JPG/.JPEG, .PNG of .GIF. Vaak gaat dan wel de kwaliteit achteruit en dat zien we liever niet. Zorg bij uw designer dat u de juiste ontwerp bestanden aangeleverd krijgt.

Hoe verloopt het proces van aanlevering tot oplevering?

Nadat het ontwerp uitvoerig is bekeken, wordt er contact opgenomen om eventuele onduidelijkheden door te nemen. Wij controleren elk design tot de pixel nauwkeurig. Hierna word de gehele lay-out gesliced naar HTML5/CSS3 en vervolgens omgezet naar een maatwerk WordPress thema. Wij zetten de gehele WordPress installatie op, samen met de beste SEO, Speed en Security plugins. Kant en klaar om de content in te vullen.

Wat zijn W3C webstandaarden?

Het ‘World Wide Web Consortium’, ontwikkeld webstandaarden voor het World Wide Web, zoals HTML, XHTML, XML, en CSS. Met deze standaarden wordt het web gebouwd. Als uw site hieraan voldoet, dan zal uw site geen fouten vertonen en bent u een belangrijke kandidaat om in de Google zoekresultaten gevonden te worden.

Ontwerpen jullie zelf ook websites?

Het is niet onze core-business. Wel hebben we goed contact met enkele webdesign toppers waar we je graag mee in contact brengen.