Wij weten alles
van WordPress

De transformatie van ontwerp naar WordPress is nog maar het begin van een website. Onze kennis van SEO, Human Computer Interaction, Usability en Mediapsychologie geeft jou de ideale combinatie voor een complete site. Maar wij geven jou ook graag advies op het ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en het schrijven van SEO waardige teksten.

Geen portfolio-vermelding

Jouw ontwerp, blijft jouw ontwerp. De technische implementatie veranderd niets aan het ontwerp of rechten hiervan. WP Theming heeft standaard geen portfolio, in alle opgeleverde bestanden zal ook geen visuele verwijzing naar ons staan. Ideaal voor multimedia bureau’s die de technische WordPress implementatie willen uitbesteden!

Afspraken en deadlines

Een afspraak is er niet om gebroken te worden. WP Theming levert binnen de afgesproken termijn en voorwaarden. Zo weet jij of jouw klant precies waar ze aan toe zijn! Bij de offerte-mail ontvang je een vaste prijs en een projectduur vermelding voor het project. Na bevestiging starten we het project vaak al direct de eerste volgende werkdag.

Veilig en betrouwbaar

WP Theming verzorgt het project met uitermate (pixel) precisie, maar niets is belangrijker dan de veilige en vertrouwde omgang van jouw bestanden. Je kunt de bestanden via ons beveiligd formulier uploaden of via WeTransfer.com toe mailen. Probeer jouw bestanden in een .ZIP format te mailen zodat losse bestanden niet blijven hangen in de mailservers.

Back-up mogelijkheden

Naast het opzetten van unieke WordPress website geven wij ook de mogelijkheid om back-ups tot 12 maanden lang van jouw site te bewaren. Daarnaast updaten we elke maand de laatste plugins en natuurlijk de WordPress core files. Deze maandelijkse WordPress-site update/upgrade en backup-deal is maar € 25,- ex. BTW per maand.

WordPress trainingen

WordPress trainingen, wie geeft ze niet vandaag de dag? Wij gaan gewoon een stap verder en bieden, helemaal gebaseerd op jouw ontwerp en project een training aan. Geen standaard thema of andere basiselementen. WP Theming past de training aan op basis van jouw project, niet andersom! Bekijk hier de trainingen.

WordPress diensten
  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem