Zo enorm belangrijk
WordPress hosting

Je kan voor 1 euro per maand een shared webhosting kiezen, met alle gevolgen van dien. Een trage website, bezoekers die afhaken, e-mail problemen en met geen mogelijkheid de hosting te kunnen bellen. Daar betaal je dan ook voor. Maar een betrouwbare, veilige en snelle webserver hoeft niet duur te zijn. Voor nog geen 10 euro per maand heb je een VPS met als resultaat een snelle en bijna on-hack-bare website.

Kies voor betrouwbare hosting

Wij beheren meerdere VPS’en in Amsterdam. Samen met de nieuwste PHP versies, Varnish caching, SFTP toegang en gratis SSL certificaten. Stuur vrijblijvend jouw WordPress bestanden toe en wij zullen een staging voor je opzetten. Hierin kunnen we vaak al een enorm snelheidsverschil en Google PageSpeed ranking aantonen.

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

Wat is een Virtual Private Server?

Een VPS is een fysieke server, die weer wordt opgedeeld in kleinere virtuele servers. Het lijkt veel op een Shared Hosting, maar met het verschil dat deze virtuele servers elk een klein deel van de hardware gebruiken. Je kan per virtuele server meer processorkracht toewijzen als deze meer verbruikt dan je ingecalculeerd had. Ook bied een VPS je meer vrijheid, jij bent zelf in control van de knoppen. Ook wel weer spannend als je er geen verstand van hebt…