Maatwerk HTML voor
WordPress thema’s

Misschien ben jij de beste webdesigner in de wereld. Je ontwerpt de meest mooie website ervaringen die je klanten vol ontzag aanschouwen. Niettemin, zal je waarschijnlijk toch nog moeite hebben met één specifiek onderdeel en dat is het bijhouden van de technische kant van de website. Zelfs de WordPress CMS ontwikkeling staan niet stil. Je moet ervoor zorgen dat je websites in-tune blijven met de huidige trends en compatibel is met de nieuwste devices. Heb je er ooit aan gedacht om de ontwikkeling van WordPress uit te besteden?

WordPress is op dit moment het meest populaire content management systeem (CMS) die er bestaat. Het heeft zelfs de grootste en enthousiaste community, die bijna dagelijks komen met nieuwe innovatieve oplossingen.

Het kan een zeer uitdagende taak zijn om van alles op de hoogte te zijn in de WordPress wereld. Helemaal als je er geen deel van uitmaakt. En waarom zou je? Het volgen van design trends en cutting edge gebruikerservaringen is al werk genoeg.  Waarom niet iemand inhuren die de technische onderdelen voor je onder zijn hoede neemt. Iemand die veel ervaring heeft met het ontwikkelen van WordPress websites.

PSD naar WordPress uitbesteden?

Het uitbesteden van WordPress ontwikkeling zou nou net het antwoord kunnen zijn op al je problemen. Uitbesteding is een zeer interessant concept dat op dit moment heel populair is in de IT wereld. Want… Iedereen heeft zijn specialisatie. Het kan worden gedefinieerd als toewijzing van specifieke bedrijfsprocessen naar een gespecialiseerde externe dienstverlener. In dit geval, het toewijzen van website ontwikkeling naar een externe ontwikkelaar.

Als het gaat om het uitbesteden van WordPress ontwikkelingen hier zijn een paar suggesties:

  • PSD naar WordPress conversie. Dit is in principe van start naar finish werk. Je stuurt je ontwerp maar de ontwikkelaar en je ontvangt een volledig functionele website terug. WordPress installatie en setup. Dit lijkt eenvoudig maar het kan oplopen als er meer dan één website is.
  • Het ontwikkelen van aangepaste functionaliteiten. Er is altijd iets wat de klant wil wat niet makkelijk kan worden opgezet met plugins.
  • Het veilig houden van WordPress websites. Bijna dagelijks worden er veiligheidsproblemen ontdekt. Het kan een goed idee zijn om iemand in dienst te hebben die de veiligheidsproblemen afhandelt op de websites die je eerder online hebt gezet.
  • WordPress en WordPress plugin updates. Het kan af en toe voorkomen dat de geïnstalleerde plugins op de website niet meer werken zodra er een belangrijke nieuwe versie van WordPress is gelanceerd. Elke WordPress en plugin update moet in de gaten worden gehouden en er moet voorzichtig mee worden omgegaan.
  • Klantenservice voor WordPress problemen. Het is altijd een goed idee om iemand in dienst te hebben die al je klanten professioneel te woord kan staan bij vragen en/of problemen.
  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

Laat ons de HTML en PHP coderen

Om er zeker van te zijn dat het eindresultaat van de hoogste kwaliteit is, moet je altijd de voorgaande projecten van de ontwikkelaar checken. Je wilt bijvoorbeeld niet iemand in huren met ervaring in het opzetten van een paar eenvoudige blogpagina’s voor je klant zijn multi-product webshop. Wij van WPTheming ontwikkelen al jaren multi-language en maatwerk WordPress thema’s.