WordPress trainingen
workshops, cursussen, alles-in-1

WordPress trainingen, wie geeft ze niet vandaag de dag?! Na 1 kleine cursus kan je jezelf helaas nog geen ‘guru’ noemen, maar een junior-titel kunnen wij je zeker geven, na 1 dagdeel WordPress training. We gaan gewoon een stap verder en bieden, helemaal gebaseerd op jouw ontwerp en project een training aan. Geen standaard thema of andere basiselementen. WP Theming past de training aan op basis van jouw project, niet andersom!

Ontwerp naar HTML en
HTML naar WordPress Thema

WP Theming bied 3 vaste pakketten aan die elk een andere onderwerp hebben. Vraag krijgen we de vraag of er training is zoals: “PSD naar een WordPress Theme”. Uit ervaring blijkt een dagdeel van 3,5 uur niet voldoende is om deze kennis over te brengen. We zullen hiervoor een volledige dag bij jouw op locatie boeken of bij ons op kantoor in Haarlem, zodat je aan het eind van de dag een visueel plaatje om hebt gezet naar een dynamische WordPress website.

Training: Slicing / Basing

Tijdens deze training gaan we een volledige PSD omzetten als werkende HTML website waarna deze klaar is voor een CMS-integratie. Je ontvangt voor aanvang een kleine quiz zodat we jouw kennis kunnen testen en onze cursus hierop kunnen aanpassen. Slicing en Basing op maat van jouw ontwerp en kennis in jouw eigen tempo!

Ik wil HTML leren!

Training: HTML naar WP thema

Bij deze training gaan we bestaande HTML/CSS code omzetten naar een WordPress theme. Compleet met archief, zoekresultaten, 404 pagina en opzet van diverse SEO en Security plugins.

Het dynamisch opzetten van een menu, sidebars definiëren en plaatsen van widgets staan hierin centraal.

Ik wil leren Themen in WordPress!

Training: Alles-in-1 WordPress Crash Course

In één dag alles leren over WordPress! We gaan aan de slag met de installatie van WordPress en stomen direct door naar de beste SEO, Security, Speed en Social media plugins. We leggen uit hoe je plugins kunt installeren en bijhouden. We nemen vrijwel elke pagina van de WordPress-admin dashboard door, wat het is en wat je er mee kan bereiken.

Ik ken WordPress amper, help!

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem