Webshop met
WordPress WooCommerce

Wil je graag een webshop en ben je bekend met WordPress? Dan is de stap snel gemaakt naar WordPress WooCommerce. Je kunt zelf eenvoudig je webshop vullen met nieuwe producten en met een betalingsmodule kan je webshop in enkele dagen zo online! Vaak is er nog wel wat maatwerk nodig om echt de perfecte shop te creëren en daarbij helpen we je graag.

WooCommerce plugin

Je hoeft enkel de WooCommerce plugin toe te voegen aan WordPress en je hebt een webshop. Daarna kan je nog tientallen instellingen doorlopen om zo de juiste verzendkosten, facturen en betalingsmethodes te activeren. In de backend van WP kan je veel zelf, alleen de front-end, het thema is nog wat complexer. Een WordPress thema is al even wat werk, maar een WooCommerce thema vergt nog meer technische kennis.

Maatwerk WooCommerce thema

Stuur ons jouw ontwerp bestanden toe, zodat wij hier een maatwerk WooCommerce thema van kunnen maken. We ontvangen graag alle templates uitontworpen zoals de homepage, categorie overzicht, zoekresultaten pagina, detail pagina, winkelwagen en account informatie templates. Alleen zo kunnen wij direct een compleet thema ontwikkelen, uiteraard direct responsive.

WordPress webshop
  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan enkele een webshop plugin. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd groeiende als webshop systeem. WooCommerce is net als WordPress gratis en open-source.